Home
Menu

29/05/2017

AZ Nikolaas opent ondergrondse parking in Beveren

AZ Nikolaas opende in maart 2016 een nieuwbouw in campus Beveren. Daar hoort vanaf dinsdag 30 mei ook een ondergrondse parking bij. De parking, met in- en uitrit langs de Oude Zandstraat (N70) telt 150 parkeerplaatsen. 

De campus Beveren van AZ Nikolaas onderging het voorbije anderhalf jaar een flinke metamorfose. In maart vorig jaar nam AZ Nikolaas het nieuwbouwziekenhuis in gebruik en werden de oude gebouw langs de Oude Zandstraat afgebroken om plaats te maken voor de inrit van de ondergrondse parking. Die ondergrondse parking telt 150 parkeerplaatsen verspreid over twee verdiepingen. De in- en uitrit bevindt zich langs de Oude Zandstraat (N70). De parking is betalend (€ 1,20/uur). 

Brochure

De oude parking van AZ Nikolaas langs de Vuurkruisenlaan, de parking van woonzorgcentrum Grootenbosch, evenals de in- en uitrit aan de Vuurkruisenlaan worden gesloten zodat de laatste fase van de werken kan starten. Bezoekers van woonzorgcentrum Grootenbosch kunnen tijdelijk gebruik maken van de ondergrondse parking van het AZ Nikolaas. De aannemer start nu met het slopen van de laatste oude gebouwen en maakt werk van de inrichting van de hoofdingang en de buitenomgeving. Als de werken volledig klaar zijn, komt de uitrit van de parking opnieuw langs de Vuurkruisenlaan. Dat zal vermoedelijk begin 2018 zijn. 

Bron: www.waaskrant.be


10/05/2017

CONGRES (shoulder course, Conmed Linvatec)

Op 11 en 12 mei 2017 heeft dokter Karl Dom op het congres in Hongarije een presentatie gehouden over schouderinstabiliteit en rotator cuff ruptuur.

Nadien waren er workshops waar hij instructor was.

Het congres vond plaats aan de universiteit van Kaposvar in Hongarije in samenwerking met Prof. Dr. Szabó.

 

 


10/05/2017

CONGRES ( Smith & Nephew)

Op 11 en 12 mei 2017 heeft dokter Bart Van Backlé deelgenomen aan het congres van Smith & Nephew 'Revisie totale heupprothese' in Berlijn.

Programma


03/05/2017

Voorschrijven van knie- orthesen

klik hier voor meer info


Parking Regentiestraat

Achteraan onze praktijk (Regentiestraat 60, 9100 Sint-Niklaas) kan u parkeren. Zo hoeft u niet steeds de parkeermeter op straat in de gaten te houden.

 


Parkeergelegenheid campus Sint-Gillis-Waas

Op maandag 7 november 2016 starten de werken aan de vervangingsnieuwbouw van woonzorgcentrum De Kroon. Hierdoor zal de parking gedurende ongeveer 2 jaar niet bereikbaar zijn.
 
Wij raden u aan om, indien mogelijk, gebruik te maken van het openbaar vervoer of te voet of met de fiets te komen.
 
Komt u toch met de wagen, vertrek dan tijdig. U kunt gebruik maken van onderstaande parkeergelegenheid:

  • Afzetzone: maak zoveel mogelijk gebruik van de afzetzone en laat u voor de ingang afzetten en terug oppikken. Opgelet! Parkeren is hier niet toegelaten.
  • Parking Schuttershof (op 5 minuten wandelafstand)
  • Sint-Helenastraat: extra parkeerplaatsen werden voorzien
  • Zwanenhoekstraat

Opgelet!
In een gedeelte van de Blokstraat geldt een parkeerverbod, let hier op de signalisatie. Ook op de werfweg mag niet geparkeerd worden.

Tijdens de feestdagen mag er eveneens geen gebruik gemaakt worden van de parking van Colruyt. Er zal controle uitgevoerd worden door een parkeerwachter.

LET OP: De parking van Colruyt sluit om 19u!

Bekijk en download het plan