Home
Menu

03/08/2017

Werken Ankerstraat

De Ankerstraat krijgt in de eerste helft van augustus een nieuw wegdek. Tijdens de werken is er geen doorgaand verkeer mogelijk via de Ankerstraat (tussen het kruispunt met de Zamanstraat tot aan het kruispunt met de Truweel- en Klein-Hulstraat)

Komt u via de Kalkstraat, dan kan u via de Zamanstraat de Regentiestraat inrijden 

De parking achteraan onze praktijk blijft bereikbaar!

Klik hier voor een stratenplan


29/05/2017

AZ Nikolaas opent ondergrondse parking in Beveren

AZ Nikolaas opende in maart 2016 een nieuwbouw in campus Beveren. Daar hoort vanaf dinsdag 30 mei ook een ondergrondse parking bij. De parking, met in- en uitrit langs de Oude Zandstraat (N70) telt 150 parkeerplaatsen. 

De campus Beveren van AZ Nikolaas onderging het voorbije anderhalf jaar een flinke metamorfose. In maart vorig jaar nam AZ Nikolaas het nieuwbouwziekenhuis in gebruik en werden de oude gebouw langs de Oude Zandstraat afgebroken om plaats te maken voor de inrit van de ondergrondse parking. Die ondergrondse parking telt 150 parkeerplaatsen verspreid over twee verdiepingen. De in- en uitrit bevindt zich langs de Oude Zandstraat (N70). De parking is betalend (€ 1,20/uur). 

Brochure

De oude parking van AZ Nikolaas langs de Vuurkruisenlaan, de parking van woonzorgcentrum Grootenbosch, evenals de in- en uitrit aan de Vuurkruisenlaan worden gesloten zodat de laatste fase van de werken kan starten. Bezoekers van woonzorgcentrum Grootenbosch kunnen tijdelijk gebruik maken van de ondergrondse parking van het AZ Nikolaas. De aannemer start nu met het slopen van de laatste oude gebouwen en maakt werk van de inrichting van de hoofdingang en de buitenomgeving. Als de werken volledig klaar zijn, komt de uitrit van de parking opnieuw langs de Vuurkruisenlaan. Dat zal vermoedelijk begin 2018 zijn. 

Bron: www.waaskrant.be


Parking Regentiestraat

Achteraan onze praktijk (Regentiestraat 60, 9100 Sint-Niklaas) kan u parkeren. Zo hoeft u niet steeds de parkeermeter op straat in de gaten te houden.